با حضور محققان مرکز؛

برگزاری دوره تخصصی ایزو ۱۷۰۲۵

گامی مهم در ارتقای کیفیت روغن زیتون کشور
تعداد بازدید:۱۹
نویسنده خبر: زهرا یوسفی
این آموزش، گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح کیفی و اعتبار بین‌المللی فرآیندهای ارزیابی روغن زیتون در کشور محسوب می‌شود و نویدبخش آینده‌ای روشن برای صنعت زیتون ایران است.
برگزاری دوره تخصصی ایزو ۱۷۰۲۵

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای ارتقای استانداردهای ملی و بین‌المللی در حوزه ارزیابی کیفیت روغن زیتون، دوره آموزشی آشنایی با استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ با حضور جمعی از کارشناسان آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون، برگزار شد.

این دوره تخصصی به مدت ۱۶ ساعت و در طول ۴ روز، توسط موسسه فنی و آموزشی دانش و صنعت دیلمان و با تدریس معصومه صادقی، از اساتید سازمان ملی استاندارد ایران؛ در این مرکز اجرا گردید.

در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان با سرفصل‌های تخصصی شامل الزامات ساختاری، عمومی، فرآیندی و منابع آشنا شدند و در پایان دوره، گواهی آشنایی با روش پیاده‌سازی ایزو ۱۷۰۲۵ در آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون، از سوی موسسه دانش و توسعه دیلمان به شرکت‌کنندگان اعطا شد.

ارزیابی حسی روغن زیتون روشی سریع و کم‌هزینه برای تعیین کیفیت این محصول است که توسط افراد متخصص با استفاده از حواس انجام می‌شود. این روش از سال ۱۴۰۰ طبق استاندارد ملی ۱۴۴۶ در ایران اجباری شده است. در حال حاضر چهار آزمایشگاه فعال در کشور وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها، آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار است؛ این مرکز از سال ۲۰۱۹ دارای تأییدیه بین‌المللی بوده و در حال دریافت گواهی ایزو ۱۷۰۲۵ برای همکاری با سازمان ملی استاندارد ایران است.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

زهرا یوسفی

نویسنده خبر

کلیدواژه‌ها: روغن زیتون ارزیابی