با حضور رییس و کارشناس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فندق اشکورات؛

توسعه تحقیقات فندق و ضرورت مدیریت پایدار منابع آب در رودسر

رودسر در مسیر تحول؛ از مدیریت منابع آبی تا توسعه صنایع فندق و آبزی‌پروری
تعداد بازدید:۲۰
در این نشست، بر مدیریت منابع آبی و توسعه سامانه‌های سطوح آبگیر باران در مدیریت باغات فندق تأکید شد و مسئولان حاضر به بررسی راهکارهایی برای بهینه‌سازی مدیریت آبی و افزایش بهره‌وری باغات فندق پرداختند.
توسعه تحقیقات فندق و ضرورت مدیریت پایدار منابع آب در رودسر

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ این نشست با حضور امیر مرادی، فرماندار رودسر؛ پرویز گرشاسبی، معاون برنامه‌ریزی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری؛ باقر قرمزچشمه، رئیس بخش تحقیقات هیدرولوژی و توسعه منابع آب پژوهشکده؛ حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی نوری، امام جمعه شهرستان؛ کورش کمالی، رییس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فندق اشکورات و اصغر پورقاسم، کارشناس ایستگاه؛ همراه بود.

امیر مرادی، فرماندار رودسر، مدیریت نادرست آبخیزداری و منابع آبی را تهدیدی برای آینده کشاورزی منطقه و جنگل‌های شمال کشور دانست. وی خواستار تدوین سند توسعه آبخیزداری شد تا بر مبنای آن، اعتبارات لازم به استان‌ها و شهرستان‌ها تخصیص یابد.

در ادامه ایشان با اشاره به راه‌اندازی چندین کارخانه فرآوری فندق و نقش این صنعت در ایجاد اشتغال برای بانوان محلی، اظهار داشت: صنعت دستی چادرشب‌بافی و لباس قاسم‌آبادی که در بازارهای جهانی جایگاه دارد، توسط بانوان رودسری احیا شده و هم‌اکنون بیش از ۷۰۰ نفر در این زمینه فعال هستند.

فرماندار رودسر همچنین بر ظرفیت‌های شهرستان در حوزه آبزی‌پروری تأکید کرد و پیشنهاد داد که با اختصاص زمین‌های ساحلی به پرورش ماهیان خاویاری، رودسر می‌تواند به یکی از قطب‌های تولید این محصول تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد که این طرح علاوه بر اشتغال‌زایی، باعث ماندگاری جوانان در منطقه خواهد شد

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

کلیدواژه‌ها: فندق آبخیزداری