با همت ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زیتون رودبار؛

برگزاری کارگاه آموزش استاندارد ISO ۱۷۰۲۵

تقویت اعتبار و شایستگی آزمایشگاه‌ها و برای دستیابی به استاندارد بین‌المللی
تعداد بازدید:۱۸
استاندارد بین‌المللی ISO ۱۷۰۲۵، به عنوان یک سیستم مدیریت کیفیت ویژه آزمایشگاه‌های تست و واسنجی، نقش کلیدی در افزایش دقت، بهبود کارایی و کاهش خطاهای فرایندهای آزمایشگاهی ایفا می‌کند. این گواهینامه، به عنوان شاخصی از شایستگی و صلاحیت علمی، آزمایشگاه‌ها را در مسیر انطباق با الزامات بین‌المللی هدایت می‌نماید.
برگزاری کارگاه آموزش استاندارد ISO ۱۷۰۲۵

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات آزمایشگاهی، کارگاه آموزشی تخصصی «نحوه به‌کارگیری استاندارد ISO ۱۷۰۲۵» در این مرکز آغاز شد.

این کارگاه، با هدف دستیابی به استاندارد ISO 17025 برای آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون، از تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در حال برگزاری است و طی چند جلسه آموزشی توسط مدرس منتخب سازمان ملی استاندارد، معصومه صادقی پور؛ به اجرا درآمده است.

در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان از بخش‌های مختلف مرکز تحقیقات، با ساختار، الزامات و اصول اجرایی ISO ۱۷۰۲۵ آشنا شده و توانایی پیاده‌سازی نسخه 2017 این استاندارد را کسب خواهند کرد. این نسخه توسط سازمان بین‌المللی استاندارد تدوین شده و یکی از پرکاربردترین منابع در تضمین کیفیت نتایج آزمایشگاهی در سطح جهانی به‌شمار می‌رود.

برگزاری این کارگاه، گامی مهم در مسیر ارتقای جایگاه علمی و اجرایی آزمایشگاه‌های مرکز رودبار می باشد، به‌ویژه در حوزه حساس ارزیابی کیفی روغن زیتون که نیازمند دقت، صحت و قابلیت اعتماد بالا در نتایج است.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

کلیدواژه‌ها: استاندارد زیتون