سوپرغذایی برای سلامت و اقتصادی پربازده در لردگان
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی چهارمحال و بختیاری، دوره آموزشی پرورش قارچ خوراکی با هدف توسعه مهارتهای اشتغالزایی، ویژه زنان پایگاه بسیج امام حسن (ع) لردگان برگزار شد.
این دوره آموزشی سهروزه با تدریس اردشیر اسماعیلی، مشاور تخصصی پرورش قارچ، به صورت teórico-عملی برگزار گردید و شرکتکنندگان در پایان دوره در آزمون ارزیابی مهارتهای فراگرفته شده شرکت کردند.
اسماعیلی در این دوره با اشاره به جایگاه استان در تولید قارچ خوراکی اعلام کرد: استان با تولید ۸ درصد از کل قارچ کشور، موفق به کسب رتبه هفتم در سطح ملی شده است.
وی قارچ را محصولی با ارزش غذایی بالا توصیف کرد و افزود: این محصول مغذی سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای بدن است و به دلیل دارا بودن خواص دارویی، در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت نقش موثری ایفا میکند.
برگزاری این دوره گامی موثر در راستای ایجاد اشتغال پایدار، توسعه entrepreneurship و افزایش مشارکت اقتصادی زنان روستایی در منطقه لردگان محسوب میشود.

نظر شما :