درهای باز کشاورزی به روی مردم:

بررسی رشد هیدروپونیک جوانه لوبیا در حضور باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و جلبک کلرلا

۳۰ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۰ کد : ۹۶۵ اخبار عمومی
تعداد بازدید:۹
نخبه های دانش آموز مدرسه فرزانگان بروجن در آزمایشگاه تحقیقات خاک و آب مرکز، رشد هیدروپونیک جوانه لوبیا در حضور باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و جلبک کلرلا را بررسی کردند.
بررسی رشد هیدروپونیک جوانه لوبیا در حضور باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و جلبک کلرلا

به گزارش رواط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری، نخبه های دانش آموز در آزمایشگاه تحقیقات خاک و آب مرکز،  رشد هیدروپونیک جوانه لوبیا در حضور باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و جلبک کلرلا را با کمک محققان و پژوهشگران مرکز مطالعه و بررسی کردند.

 دانش آموزان مدرسه فرزانگان بروجن با حضور در آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزری چهارمحال و بختیاری، میزان رشد هیدروپونیک جوانه لوبیا را در حضور باکتری باسیلوس سابتیلیس بررسی کردند.

مربی این تیم دانش آموزی گفت: با استفاده از تکنیک اسپکتروفتومتری، بیشترین غلظت کلرلا که مانع رشد باکتری نشود، انتخاب شد.

وی افزود: هدف این طرح جایگزین کردن کود بیولوژیک و ارزان با کودهای شیمیایی فعلی است که به رفع آلودگی خاک و آب، کمک می کند.

آخرین ویرایش۳۰ تیر ۱۴۰۴

نظر شما :