برگزاری دوره آموزشی–ترویجی با موضوع" کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه" در شهرستان تویسرکان

۲۱ آبان ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۸۷۷ آموزشی ترویجی پژوهشی همه
تعداد بازدید:۱۹
برگزاری دوره آموزشی–ترویجی با موضوع" کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه" در شهرستان تویسرکان

برگزاری دوره آموزشیترویجی با موضوع" کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه" در شهرستان تویسرکان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان، روز نوزدهم آبان‌ماه سال جاری دوره آموزشیترویجی با عنوان «کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه» با هماهنگی مدیریت ترویج جهاد کشاورزی شهرستان و با حضور روح‌اله احمدی، محقق و مدرس دوره، نماینده ترویج، کارشناسان مرتبط با موضوع و جمعی از کشاورزان و بهره‌برداران منطقه در شهرستان تویسرکان برگزار گردید.

در این دوره آموزشی، مسائل مرتبط با آفات و بیماری‌های ریشه‌ای یونجه، روش‌های پیشگیری و کنترل بیولوژیکی و شیمیایی، و شیوه‌های به‌زراعی جهت افزایش سلامت و عملکرد مزارع یونجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مدرس دوره با ارائه توضیحات فنی و نمایش مصادیق میدانی، به بیان اهمیت مدیریت به‌موقع آفات، رعایت تناوب زراعی، و بهبود شرایط رشد گیاه از طریق تغذیه متعادل و استفاده از نهاده‌های سالم پرداخت.

در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان به طرح پرسش‌ها و تبادل نظر درباره چالش‌های موجود در مزارع خود پرداختند و پیشنهادهایی برای بهبود برنامه‌های آموزشی آتی و ارتقاء سطح آگاهی بهره‌برداران منطقه ارائه کردند.

این دوره با هدف ارتقاء دانش فنی کشاورزان و کاهش خسارات ناشی از بیماری‌ها و آفات ریشه‌ای یونجه برگزار شد و با استقبال مطلوب شرکت‌کنندگان به پایان رسید.

برگزاری دوره آموزشیترویجی با موضوع" کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه" در شهرستان تویسرکان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان، روز نوزدهم آبان‌ماه سال جاری دوره آموزشیترویجی با عنوان «کنترل پوسیدگی و آفات ریشه یونجه» با هماهنگی مدیریت ترویج جهاد کشاورزی شهرستان و با حضور روح‌اله احمدی، محقق و مدرس دوره، نماینده ترویج، کارشناسان مرتبط با موضوع و جمعی از کشاورزان و بهره‌برداران منطقه در شهرستان تویسرکان برگزار گردید.

در این دوره آموزشی، مسائل مرتبط با آفات و بیماری‌های ریشه‌ای یونجه، روش‌های پیشگیری و کنترل بیولوژیکی و شیمیایی، و شیوه‌های به‌زراعی جهت افزایش سلامت و عملکرد مزارع یونجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مدرس دوره با ارائه توضیحات فنی و نمایش مصادیق میدانی، به بیان اهمیت مدیریت به‌موقع آفات، رعایت تناوب زراعی، و بهبود شرایط رشد گیاه از طریق تغذیه متعادل و استفاده از نهاده‌های سالم پرداخت.

در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان به طرح پرسش‌ها و تبادل نظر درباره چالش‌های موجود در مزارع خود پرداختند و پیشنهادهایی برای بهبود برنامه‌های آموزشی آتی و ارتقاء سطح آگاهی بهره‌برداران منطقه ارائه کردند.

این دوره با هدف ارتقاء دانش فنی کشاورزان و کاهش خسارات ناشی از بیماری‌ها و آفات ریشه‌ای یونجه برگزار شد و با استقبال مطلوب شرکت‌کنندگان به پایان رسید.


اخبار مرتبط


نظر شما :