توسط عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور؛
برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت « آفات انباری و روشهای کنترل آن»

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، دوره آموزشی ضمن خدمت با هدف ارتقاء دانش فنی محققان، کارشناسان و بهرهبرداران با تدریس نجمه ابراهیمی عضو هیاتعلمی بخش تحقیقات حشرهشناسی کشاورزی موسسه، برگزار شد
ابراهیمی گفت عوامل آلوده کننده محصولات انباری در محلهای نگهداری آنها شامل: ردههای پستانداران، پرندگان، عنکبوتیان، حشرات و نماتدها و قارچهای آلوده کننده هستند. همچنین این عوامل را از نظر شیوه تغذیه به چهار گروه اصلی میتوان تقسیمبندی کرد که شامل تغذیه کنندگان از محصولات انباری (آفات اولیه و ثانویه)، تغذیه کننده های قارچی، پوسیده خوارها و حشرات اتفاقی می باشد
عضو هیات علمی بخش تحقیقات حشره شناسی گفت تغذیه عوامل آلوده کننده روی محصولات انباری موجب کاهش قدرت جوانه زنی، کاهش وزن دانه، ایجاد تغییرات شیمیایی در دانه، آلودگی دانه ها و محصولات انباری به پوسته تغییر جلد و قطعات بدن حشرات، آلودگی دانه ها به میکرو ارگانیسم های بیماری زا، عدم بازار پسندی محصول و گاهی اوقات ایجاد خسارت به ساختمان انبار می شوند.
وی همچنین در این این سخنرانی به معرفی، بیان اهمیت و بیولوژی آفات انباری حائز اهمیت روی حبوبات، غلات، خشکبار، محصولات فرآوری شده پرداخت