عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان:

دستیابی به گوشت باکیفیت با تغذیه علمی بره‌ها

۰۵ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۲۱ کد : ۱۰۶۲ بخش پژوهش
تعداد بازدید:۴۳
 عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان بر ضرورت به‌کارگیری روش‌های علمی در پرواربندی گوسفند برای افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت گوشت تأکید کرد.
دستیابی به گوشت باکیفیت با تغذیه علمی بره‌ها

  به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، به نقل از خبرگزاری ایانا، افروز شریفی در وبینار تخصصی «پرواربندی گوسفند» گفت: استفاده از جیره ترکیبی (TMR) حاوی ۷۰ درصد کنسانتره و ۳۰ درصد علوفه به همراه افزودن آب برای پرواربندی بره‌های نر جوان (زیر یک سال) می‌تواند منجر به افزایش وزن روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شود.
 عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان، افزود: این روش نه‌تنها بازدهی خوراک را افزایش می‌دهد، بلکه گوشت تولیدی را کم‌چرب، لذیذ و بازارپسندتر می‌کند.
 شریفی همچنین به چالش‌های پیشروی صنعت پرواربندی اشاره کرد و گفت: عدم قیمت‌گذاری گوشت بر اساس کیفیت در کشتارگاه‌ها و نبود ثبات در سیاست‌های واردات و صادرات از عوامل کاهش انگیزه دامداران برای تولید گوشت باکیفیت است.
 وی تصریح کرد: با رعایت اصول علمی پرواربندی مانند کاهش دوره پروار به ۸۰ تا ۱۰۰ روز و واکسیناسیون به‌موقع (از جمله علیه آنتروتوکسمی) می‌تواند به افزایش سودآوری و تولید پایدار گوشت در کشور کمک کند.
 شایان‌ذکر است، این وبینار در تاریخ سی‌ام تیر از طریق شبکه مجازی برکت ارائه شد.
لینک خبر

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک کنید

کلیدواژه‌ها: پرواربندی بره


اخبار مرتبط


نظر شما :