گامی به سوی کشاورزی دانش‌بنیان؛

برگزاری دوره آموزشی تخصصی پرورش قارچ خوراکی

۲۲ مهر ۱۴۰۴ | ۰۸:۰۴ کد : ۳۷۰۶ آموزشی
تعداد بازدید:۲۰
در راستای ارتقای سطح مهارت‌های تولیدی و ترویج الگوهای نوین کشاورزی پایدار، دوره آموزشی تخصصی پرورش قارچ خوراکی با حضور جمعی از بهره‌برداران، علاقمندان و فعالان بخش کشاورزی در سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ازنا برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی تخصصی پرورش قارچ خوراکی

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، این دوره آموزشی با همکاری پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی الیگودرز و با تدریس مهندس عرب، از مدرسین و کارشناسان مجرب بخش آموزش برگزار شد.

در طول برگزاری دوره، موضوعاتی نظیر انواع بسترهای کشت، شرایط بهینه رشد قارچ، روش‌های ضدعفونی و کنترل بیماری‌ها، مدیریت دما و رطوبت در سالن پرورش، تغذیه قارچ و شیوه‌های برداشت و بسته‌بندی محصول به‌صورت تئوری و عملی مورد بررسی قرار گرفت.

عرب مدرس دوره در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت پرورش قارچ خوراکی در اقتصاد کشاورزی گفت: پرورش قارچ یکی از کم‌هزینه‌ترین و پربازده‌ترین فعالیت‌های تولیدی در بخش کشاورزی است که می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار و تأمین امنیت غذایی خانوارهای روستایی نقش مؤثری ایفا کند و آموزش و ترویج اصول علمی این حرفه، زمینه‌ساز توسعه مشاغل خانگی و افزایش درآمد بهره‌برداران خواهد بود.

در ادامه نیز نمایندگان پردیس الیگودرز ضمن تأکید بر لزوم آموزش مهارت‌محور و انتقال یافته‌های تحقیقاتی به عرصه تولید، اعلام کردند که برگزاری چنین دوره‌هایی در مناطق مختلف استان لرستان با هدف توانمندسازی کشاورزان، در دستور کار این مرکز قرار دارد.

این دوره با استقبال خوب شرکت‌کنندگان همراه بود و در پایان، به پرسش‌های فنی و تخصصی آنان در زمینه مشکلات تولید، شرایط بازار فروش و نحوه بسته‌بندی محصولات پاسخ داده شد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی الیگودرز در ماه‌های آتی نیز دوره‌های آموزشی متنوعی دیگری خواهد کرد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید

جهت دریافت اخبار تات لرستان در کانال ایتا کلیک نمایید


اخبار مرتبط