دوره آموزشی آرد گندم ارگانیک و تاثیر استفاده آن بر سلامتی
دوره آموزشی آرد گندم ارگانیک و تاثیر استفاده آن بر سلامتی
این دوره آموزشی با تدریس خانم مهندس فهیمیان به صورت وبینار در محل مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین برگزار شد.
در این دوره از مزایای آرد ارگانیک
۱.سرشار از فیبر و بهبود عملکرد گوارش
2. حفظ مواد معدنی و ویتامینها
3. کاهش خطر دیابت و کنترل قند خون
4. کمک به احساس سیری طولانیتر
5. مناسب برای رژیم غذایی سالم
و اینکه گندم یکی از پراستفادهترین غلات در جهان است و سلامت آن در سلامت افراد بسیار مؤثر است مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بنابراین مهم است که افراد از این محصول ارگانیک در غذاهای خود استفاده کنند.

