برگزاری دوره آموزشی «اقتدار غذایی» در مرکز تحقیقات کشاورزی سیستان
برگزاری دوره ی آموزشی اقتدار غذایی ، دانش افزایی تخصصی و سرمایه گذاری زیر ساختی در بخش کشاورزی
در این دوره آموزشی که با تدریس دکتر محمود محمدقاسمی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، برگزار شد، مفاهیم امنیت و اقتدار غذایی و نقش آموزشهای نوین در پایداری تولید مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان ،دوره آموزشی «اقتدار غذایی» با هدف تبیین نقش دانش، آموزش و سرمایهگذاری در تحقق امنیت غذایی کشور برگزار شد.
مدرس این دوره، محمود محمدقاسمی، عضو هیأت علمی مرکز و مسئول آموزش بهرهبرداران، در سخنان خود بر اهمیت دو مؤلفه کلیدی امنیت غذایی و اقتدار غذایی در مسیر توسعه پایدار کشور تأکید کرد.
وی در تبیین مفهوم امنیت غذایی اظهار داشت: امنیت غذایی زمانی محقق میشود که همه مردم، در همه زمانها، به غذای کافی، سالم و مغذی دسترسی داشته باشند تا نیازهای خود را برای یک زندگی سالم و فعال تأمین کنند.
قاسمی در ادامه افزود: اقتدار غذایی، مفهومی فراتر از امنیت غذایی است و بر تسلط راهبردی بر منابع، فرآیند تولید و زنجیره ارزش تأکید دارد؛ بهگونهای که کشور بتواند با اتکا بر توان داخلی، در برابر فشارهای خارجی و بحرانهای جهانی از منافع ملی و سلامت مردم صیانت کند.
قاسمی همچنین خاطرنشان کرد: آموزشهای نوین کشاورزی شامل مدیریت منابع آب، استفاده از فناوریهای نو، و روشهای بهینهسازی تولید است و میتواند بهرهوری را به شکل چشمگیری افزایش دهد.
