آغاز ارزیابی گوجه‌فرنگی و خیار مقاوم به شوری و گرما در مرکز تحقیقات زهک

آغاز فصل جدید کشت ارقام گلخانه ای مقاوم به تنش در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زهک

این طرح با هدف شناسایی و معرفی ارقام مقاوم به تنش‌های محیطی و ارتقای پایداری تولیدات گلخانه‌ای در مناطق گرم و خشک شرق کشور اجرا می‌شود.
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | ۲۱:۵۴ کد : ۵۷۴۳
تعداد بازدید:۹
. در راستای توسعه کشاورزی پایدار و افزایش بهره‌وری در مناطق گرم و خشک شرق کشور، فصل جدید کشت گلخانه‌ای در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی زهک آغاز شد. در این طرح، ارقام گوجه‌فرنگی سیمینیس (SV4129 TH) و خیارهای ناگین و الماسی تحت شرایط کنترل‌شده و با استفاده از مالچ پلاستیکی و سامانه آبیاری نواری (Drip Irrigation) مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. هدف از اجرای این طرح، شناسایی و معرفی ارقام مقاوم به تنش‌های شوری، گرما و نوسانات محیطی در شرایط اقلیمی منطقه سیستان است. به‌کارگیری مالچ پلاستیکی در این کشت‌ها علاوه بر کاهش تبخیر و صرفه‌جویی چشمگیر در مصرف آب، موجب کنترل علف‌های هرز و بهبود عملکرد گیاهان نیز می‌شود.
آغاز فصل  جدید کشت ارقام گلخانه ای   مقاوم به تنش در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زهک

به گزارش  روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان ،ارزیابی گوجه‌فرنگی‌های سیمینیس، و خیار ناگین و الماسی در برابر شوری و گرما با بهره‌گیری از مالچ پلاستیکی و فناوری‌های نوین کشت

در راستای افزایش پایداری تولیدات گلخانه‌ای در مناطق گرم و خشک شرق کشور، فصل جدید کشت ارقام گوجه‌فرنگی و خیار گلخانه‌ای در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی زهک آغاز شد.

این طرح با هدف شناسایی و معرفی ارقام جدید و مقاوم به تنش‌های شوری، گرما و نوسانات محیطی در شرایط منطقه سیستان انجام می‌شود. در این طرح، رقم گوجه‌فرنگی سیمینیس (SV4129 TH)، و خیار ناگین و الماسی تحت شرایط کنترل‌شده در مجتمع گلخانه‌ای مرکز کشت و مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

روش کشت به‌صورت خاکی با آبیاری نواری (Drip Irrigation) و استفاده از مالچ پلاستیکی انجام می‌شود که به کاهش تبخیر، کنترل علف‌های هرز و صرفه‌جویی چشمگیر در مصرف آب کمک می‌کند.

 

کلیدواژه‌ها: کشت خیار مرکز گلخانه گوجه گوجه فرنگی فرنگی


اخبار مرتبط