عضو هیات علمی بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات استان کرمان مطرح کرد:
زعفران سلطان ادویهجات جهان و طلای سرخ

به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان؛ داود درویشی رئیس بخش و عضو هیات علمی بخش تحقیقات جنگل و مرتع گفت: باتوجهبه شروع فصل کاشت زعفران در استان کرمان لازم است مروری بر شیوه کاشت تا برداشت زعفران برای کارشناسان و بهرهبرداران این محصول باارزش انجام شود تا با بکارگیری نکات علمی بازدهی این محصول در استان افزایش یابد؛ لذا در این راستا به اهمیت موضوع و زمانحساس و مناسب آن در شرایط اقلیمی استان کرمان اشاره میشود.
عضو هیات علمی بخش تحقیقات جنگل و مرتع افزود: زعفران یک محصول اقتصادی و دارای خواص دارویی و غذایی است که در جهان در کشورهای محدودی تولید میشود. ایران، اسپانیا، یونان، مراکش و ایتالیا از آن جملهاند؛ اما ایران عمدهترین تولیدکننده و صادرکننده زعفران در جهان به شمار میآید.
درویشی اظهارداشت: از نظر آماری تولید زعفران ایران را میتوان تقریباً معادل تولید جهانی تلقی نمود. چون سهم سایر کشورها در مقایسه با تولید ایران بسیار ناچیز است. روشهای سنتی فعلی تولید زعفران اغلب قدیمی شده و میزان تولید جوابگوی هزینهها نیست؛ لذا باید با نواندیشی و بهکارگیری روشهای نوین، میزان تولید در واحد سطح را افزایش داد و محصول اقتصادی و باکیفیت تولید نمود.
گفتنی است این سخنرانی علمی روز یکشنبه ۳۰ شهریور در محل سالن اجتماعات غدیر مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان برگزارشد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید