در راستا ارتقای فرهنگ سلامت در محیط کار؛

کارگاه اصول تغذیه و سلامت در مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان برگزار شد

۰۱ مهر ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۶۲۲ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۵۸
مدرس دوره گفت: در این کارگاه با محوریت اصول تغذیه و سلامت و همچنین شناسایی ارزش مواد غذایی، شرکت‌کنندگان با مفاهیمی مانند هرم غذایی، نیازهای تغذیه‌ای گروه‌های سنی مختلف، روش‌های صحیح استفاده از روغن‌ها، استریلیزه کردن شیر و ضدعفونی سبزیجات و میوه‌ها آشنا شدند.
کارگاه اصول تغذیه و سلامت در مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان؛ آزادی مدرس دوره بیان کرد: در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان با نکات کلیدی در خصوص تغذیه سالم در گروه‌های مختلف سنی و هرم غذایی آشنا شدند . وی همچنین به آموزش‌های لازم جهت استفاده صحیح از روغن‌ها، استریلیزه کردن شیر و ضدعفونی سبزیجات و میوه‌ها پرداخت.

 آزادی اظهار داشت: این دوره باهدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان در مواجهه با نیازهای تغذیه‌ای برگزار شد و با استقبال خوب شرکت‌کنندگان همراه بود و در پایان به سؤالات فراگیران پاسخ داده شد.

 گفتنی است این کارگاه با محوریت اصول تغذیه و سلامت و همچنین شناسایی ارزش مواد غذایی با تدریس آزادی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ابن سینا ویژه کارکنان مرکز در روز دوشنبه ۳۱ شهریورماه در محل سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید

آخرین ویرایش۰۱ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط