در نشست تخصصی جشنواره گندم و نان تأکید شد:

افزایش عملکرد گندم با مصرف بهینه کود اوره در شرایط شور

۰۴ آبان ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۶۰۹ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۷۱
مهدی کریمی عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری در نشست تخصصی جشنواره گندم و نان عنوان کرد: مصرف بهینه کود اوره در شرایط شور عملکرد گندم را تا دو برابر افزایش می‌دهد.
افزایش عملکرد گندم با مصرف بهینه کود اوره در شرایط شور

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری، در مورخ ۳۰ مهرماه مهدی کریمی عضو هیئت علمی این مرکز در جشنواره گندم و نان استان یزد به ایراد سخنرانی با موضوع اصول تغذیه گندم در شرایط شور پرداخت.

روش‌های تعیین نیاز کودی، زمان مناسب مصرف کود و روشهای افزایش کارایی مصرف کودهای شیمیایی در شرایط شور و تفاوت نیازهای تغذیه ای گندم در شرایط شور و غیرشور از مهمترین مواردی بود که توسط وی مطرح گردید.

کریمی با اشاره با اهمیت تقسیط کود ازته در افزایش کارایی کود و زمان‌های مناسب کوددهی مزرعه، اشاره کرد که مصرف بهینه کود اوره در شرایط شور، عملکرد گندم را می‌تواند تا دو برابر افزایش دهد. وی در ادامه، توصیه های لازم را به بهره بهره برداران حاضر در جلسه ارائه نمود.

 جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید

 جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید


اخبار مرتبط