پیش‌رویداد سوم اولین رویداد ملی فناورانه انار برگزار شد؛

راهکارهای فناورانه برای فرآوری ضایعات و افزایش ماندگاری انار

۱۴ آبان ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۸ کد : ۵۵۹۲ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۴۹
در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فناورانه انار، پیش رویداد سوم با موضوع بررسی چالش های صنایع انار و با تاکید بر ارائه راهکارهای فناورانه برای فرآوری ضایعات و افزایش ماندگاری محصولات برگزار شد.
راهکارهای فناورانه برای فرآوری ضایعات و افزایش ماندگاری انار

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فناورانه انار، پیش رویداد سوم در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ساوه با حضور روسای ادارات صمت، اتاق تعاون، جهاد کشاورزی و نمایندگان صنایع مرتبط با فرآورده های انار در شهر صنعتی کاوه برگزار شد. 
در این جلسه نرجسی عضو هیات علمی مرکز و دبیر کارگروه اجرایی رویداد به بیان فناوری های نوین در حوزه فرآورده های غذایی مرتبط با انار و نوشیدنی های فراسودمند پرداخت. 

در ادامه نمایندگان صنایع مرتبط با فرآورده های انار (شرکت های نارایران، سن ایچ و رانی) به بیان چالش ها، مسائل و مشکلاتی که در حوزه فرآوری ضایعات انار خصوصا پوست و هسته، فساد پذیری  پوست انار پس از آبگیری میوه در مدت زمان دو تا سه روزه و عدم مدیریت روند استخراج ترکیبات موثره از آنها در تناژ بالا در مدت زمان محدود و در سریع ترین زمان، پرداختند.

 


اخبار مرتبط