پیشرویداد سوم اولین رویداد ملی فناورانه انار برگزار شد؛
راهکارهای فناورانه برای فرآوری ضایعات و افزایش ماندگاری انار
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فناورانه انار، پیش رویداد سوم در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ساوه با حضور روسای ادارات صمت، اتاق تعاون، جهاد کشاورزی و نمایندگان صنایع مرتبط با فرآورده های انار در شهر صنعتی کاوه برگزار شد.
در این جلسه نرجسی عضو هیات علمی مرکز و دبیر کارگروه اجرایی رویداد به بیان فناوری های نوین در حوزه فرآورده های غذایی مرتبط با انار و نوشیدنی های فراسودمند پرداخت.
در ادامه نمایندگان صنایع مرتبط با فرآورده های انار (شرکت های نارایران، سن ایچ و رانی) به بیان چالش ها، مسائل و مشکلاتی که در حوزه فرآوری ضایعات انار خصوصا پوست و هسته، فساد پذیری پوست انار پس از آبگیری میوه در مدت زمان دو تا سه روزه و عدم مدیریت روند استخراج ترکیبات موثره از آنها در تناژ بالا در مدت زمان محدود و در سریع ترین زمان، پرداختند.


