در راستای بررسی چالش های صنعت خرما برگزار شد؛

بازدید علمی گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت از واحدهای فرآوری خرما در آبادان و خرمشهر

روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری گزارش کرد:
۱۹ آبان ۱۴۰۴ | ۰۷:۴۹ کد : ۵۷۵۸ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۶۷
در راستای بررسی چالش های صنعت خرما، گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت از واحدهای فرآوری خرما در آبادان و خرمشهر بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و چالش‌های موجود در زنجیره پس از برداشت خرما انجام شد.
بازدید علمی گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت از واحدهای فرآوری خرما در آبادان و خرمشهر

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرماومیوه‌های گرمسیری، در روز یک شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴، محمدرضا پورقیومی ، اعظم امیری و زهره روحی ویشکایی پیگیری کننده و اعضای گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری از شرکت‌ها و کارگاه‌های بسته‌بندی و فرآوری خرما در شهرهای آبادان و خرمشهر بازدید کردند.

این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و چالش‌های موجود در زنجیره پس از برداشت خرما انجام شد. اعضای گروه ضمن گفت‌وگو با فعالان صنعت، از نزدیک با فرآیندهای بسته‌بندی، نگهداری و فرآوری خرما آشنا شدند و مسائل فنی و اجرایی این حوزه را مورد ارزیابی قرار دادند.

پورقیومی هدف از این بازدید را شناسایی دقیق مشکلات و فرصت‌های بهبود در مرحله پس از برداشت عنوان کرد و افزود: با انجام پروژه‌های تحقیقاتی هدفمند و کاربردی، می‌توان گام‌های مؤثری در جهت ارتقای کیفیت محصول، کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری در صنعت خرما برداشت.

کلیدواژه‌ها: تولید خرما بسته بندی کارگاه فرآوری چالش ها


اخبار مرتبط