معرفی فناوری‌های کشت در محیط‌های کنترل‌شده ؛ گامی مهم برای مقابله با تغییرات اقلیمی و تحقق کشاورزی پایدار

شکستن طلسم فصول با کشت گلخانه‌ای؛ راهکاری نوین برای تضمین امنیت غذایی و مقابله با بحران آب

۱۸ آبان ۱۴۰۴ | ۱۵:۲۶ کد : ۶۰۶۴ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۲۹
کارگاهی تخصصی، تولیدکنندگان کشاورزی را برای تولید میوه خارج از فصل با استفاده از فناوری‌های گلخانه‌ای تجهیز کرد تا راهی برای مقابله با تغییرات اقلیمی و افزایش سودآوری پیدا شود.
شکستن طلسم فصول با کشت گلخانه‌ای؛ راهکاری نوین برای تضمین امنیت غذایی و مقابله با بحران آب

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، کارگاه تخصصی "کشت گلخانه‌ای درختان میوه و تولید محصول خارج از فصل"، با حضور ۲۵ نفر از تولیدکنندگان، کارشناسان و متخصصان حوزه کشاورزی با هدف معرفی فناوری‌های نوین و ارتقای دانش فنی شرکت‌کنندگان با تدریس صائب گودرزی برگزار شد.

در این کارگاه که بر اهمیت فناوری‌های کشت در محیط‌های کنترل‌شده تأکید داشت، این روش‌ها به عنوان راهکاری مؤثر برای مقابله با چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و حرکت به سوی کشاورزی پایدار معرفی شدند. کارشناسان حاضر در این رویداد، استفاده از گلخانه‌ها را ابزاری کلیدی برای کاهش وابستگی تولید به شرایط جوی و افزایش بهره‌وری دانستند.

شرکت‌کنندگان در طول این دوره آموزشی، با انواع روش‌ها و فناوری‌های نوین مرتبط با تجهیز، راه‌اندازی و کشت درختان میوه در فضاهای گلخانه‌ای به صورت تئوری و عملی آشنا شدند. این آموزش‌ها به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند با مدیریت دقیق عواملی چون دما، رطوبت و نور، به تولید میوه با کیفیت در تمام فصول سال دست یابند.

هدف اصلی از برگزاری این کارگاه، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های کارشناسان، صاحبان کشت و ‌کارهای حوزه کشاورزی و گلخانه‌داران است تا بتوانند با بهره‌گیری از این دستاوردها، ضمن تضمین تولید پایدار، به بازارهای پرتقاضای میوه خارج از فصل نیز نفوذ کنند و سودآوری خود را افزایش دهند.

کلیدواژه‌ها: مرکز آموزش عالی امام خمینی آموزشکده کشاورزی


اخبار مرتبط